Evenementen

Senaat van ACS de Nachtuuln organiseert fietspuzzelrit

De Senaat van ACS de Nachtuuln organiseert in de maand augustus een fietspuzzeltocht rond Aardenburg. Daar waar het evenement vroeger op één dag werd gehouden is er i.v.m. de Coronamaatregelen voor een andere opzet gekozen zodat het evenement coronaproof kan plaatsvinden.

Heel de maand augustus kunnen deelnemers meedoen aan een fietspuzzeltocht rond Aardenburg. De route gaat door de prachtige polders en gebieden rond Aardenburg en is zeker de moeite waard om aan mee te doen.

Tijdens de tocht moeten de deelnemers een aantal opdrachten zien op te lossen.

Doe je mee dan kan je zelf beslissen wanneer je de tocht wilt rijden en wil je de tocht (deze is ongeveer 37 km) opsplitsen in delen dan kan dat ook. Wil je sommige vragen of onderdelen van de tocht nog eens bekijken dan is zelfs dat mogelijk.  

De organisatie hoopt dat veel mensen uit West Zeeuws Vlaanderen en ook van daarbuiten mee doen en hoopt met dit evenement ook een leuke activiteit voor de vele toeristen aan te reiken.

De route-omschrijving en antwoordformulieren zijn vanaf 31 juli te verkrijgen op de volgende adressen:

HCR ’s Lands Welvaren, Kaai 4, Aardenburg

Hotel Rudanna Castra, Markt 2, Aardenburg
Groen, Weststraat 77, Aardenburg
In den Wijngaard, Smedekensbrugge 34, Aardenburg
Restaurant de Kaaipoort, Kaai 32, Aardenburg

Ook kan de inschrijving per e-mail worden gedaan. Stuur een e-mail naar moensf@zeelandnet.nl.

Deelname kost € 5,00 voor volwassen en € 2,00 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Er zijn mooie prijzen te winnen. De uitslag en prijswinnaars worden bekend gemaakt op zondag 19 september om 16.30 uur op het terras van het clubgebouw van handboogvereniging St. Sebastiaan aan de Herendreef in Aardenburg of bij slecht weer in het clubgebouw zelf. Hier is ook nog de gelegenheid om iets van de bbq te nuttigen.

De opbrengst van dit mooie evenement zal door de Senaat van ACS de Nachtuuln worden gebruikt voor het geven van een donatie aan de carnavalsoptocht 2022 !

WEER 4 MOOIE RONDOMME-FIETSTOCHTEN UITGEZET !

Bent u er óók klaar voor? Er zijn weer 4 interessante Rondomme-fietsroutes uitgezet. De startplaatsen verschillen dit jaar. De eerste en vierde tocht (20 juli en 10 augustus) vertrekken op de Markt in Aardenburg. De tweede en derde tocht (27 juli en 3 augustus) vertrekken bij de kerk van Oostkerke (bij Damme). De start is telkens om 13.00 uur. De inschrijving kost € 5 per keer, te betalen bij vertrek.
Vanaf nu kunt u zich inschrijven bij wstaelens@gmail.com of leoduc@zeelandnet.nl.